Hoofdsponsors Oranjeloop:

Sponsors Oranjeloop:

Wie is online:

We hebben 116 gasten en geen leden online

Vrienden van de Oranjeloop:

Slagerij Kouwen
Bloemisterij Stegerman
Salon Images
't Witte Peerd
Massier Diervoeders
Restaurant "De Troubadour"
Trans-Pot
Hubo Nieuwleusen
Installatiebedrijf A. Heide B.V.
Modehuis Beekman Nouveau
Installatiebedrijf Schiphorst
Autobedrijf Zieleman
Authentiek Bouw
Pedicure Ina Otten
Beltman Woodworks
Schilderbedrijf A. Bakker
Bakker Borger
HEMA Nieuwleusen
Helios Sport & Wellness
B.G.P. bv
Schildersbedrijf William Bredewold
Jellema Automatisering
Uitzendbureau Gerrits
Autoschade Meyer
Assurantiekantoor Hekman
Euronics Westerman
Lindenholz Rijwielen Schaatsen Skeelers
Westerman Logistics
Oosterveen's Oliehandel
Autoschade Herstel Bert Bloemert
Douma Schoenen
Deco Home Kleine
Hoveniersbedrijf Freddy Hekman
Spans Makelaardij
Houthandel Alteveer
Autobedrijf Jansen Balkbrug
Houthandel Wobben
Café De Brouwerij
Administratiekantoor J.J. Koerhuis
Kapsalon Daniëlle
Wildeboer
Bakker Timmer
Café-Restaurant De Viersprong
Aannemersbedrijf Bert Brinkman
Stukadoorsbedrijf Gebr. Kijk in de Vegte
Ardesch Interiors
La Vida Mode

 

 

 

 

 

 

nog

68

dagen tot de start van de Oranjeloop

Volg ons op Twitter:

LoopgroepAG85 Uitslag 3 km testloop #Nieuwleusen Bos Bedden Loopgroep AG '85 https://t.co/XesnykGL3I
LoopgroepAG85 RT @GeertKleis: Munnikenslagloop in Rouveen. De lopers hadden het warm. Voor meer foto's kijk op https://t.co/f8OboYDK0Y https://t.co/TMY2T
LoopgroepAG85 RT @BertKrale: Bedankt @LoopgroepAG85, voor het organiseren van de Munnikenslagloop #puurgenieten #tevreden https://t.co/p5kgvYNxkB
LoopgroepAG85 Morgenavond geen clubtraining maar de Munnikenslagloop in Rouveen! Inschrijven kan morgenavond nog. Wij wensen alle… https://t.co/WJAGQM597w
LoopgroepAG85 RT @dalfsermarskr: De lopers van @LoopgroepAG85 waren bij diverse wedstrijden actief. Lees dit en andere (sport)verslagen op https://t.co/2
LoopgroepAG85 Michiel Veldman derde bij @Wiezoloop in Wierden https://t.co/OLoIh6EFIa

Oranjeloop

Op maandag 4 september 2017 organiseert Bos Bedden Loopgroep AG '85 samen met Comité Unicef Nieuwleusen en in samenspraak met de Oranjevereniging Nieuwleusen e.o. voor de zesde maal de Oranjeloop. De Oranjeloop wordt gehouden tijdens de Oranjefeesten in Nieuwleusen.

Programma

Tijd Afstand Categorie voor-inschrijving na-inschrijving
17.30 - 18.30 Unicef Kids Run (sponsorloop) kinderen basisscholen Nieuwleusen  -  -
18.30 Jeugdrun (1 mijl) meisjes en jongens t/m 12 jaar  € 1,-  € 1,-
18.30 Schagen Infra Jeugdrun (2 mijl) meisjes en jongens t/m 16 jaar  € 1,-  € 1,-
19.15 GAP Run (5 km) dames en heren vanaf 12 jaar  € 6,-  € 8,-
19.15 Bos Bedden Run (10 km) dames en heren vanaf 16 jaar  € 6,-  € 8,-

Inschrijven
Klik hier om je alvast in te schrijven. De voorinschrijving sluit op 2 september 2017. Na-inschrijven kan op de dag zelf in de feesttent tot 20 minuten voor de start van de desbetreffende afstand. Van elke inschrijving gaat € 1,- naar Unicef.

Parcours
Het door de Atletiekunie gecertificeerde parcours van de 5 en 10 km gaat over ronden van 2,5 km door o.a. de Oranjebuurt. Start/finish is op de Bosmansweg ter hoogte van het evenemententerrein. Het parcours van de 1 Mijl en de 2 Mijl gaat over ronden van 1,6 km. Het parcours van de Unicef Kids Run is kleiner en is eveneens in de nabijheid van het evenemententerrein. Het parcours is geheel verhard en gaat grotendeels over asfalt.

Kleedruimte
Omkleden en douchen kan bij SV Nieuwleusen op Sportpark Het Klaverblad (Kon. Julianalaan 8). Ook kan er geparkeerd worden bij SV Nieuwleusen. Vanaf hier is het ongeveer 500 meter lopen naar de start.

Routebeschrijving
Volg in Nieuwleusen de bordjes van de Oranjeloop. De parkeerplaatsen bij het sportpark aan de Julianalaan zijn bereikbaar als u via de Burg. Backxlaan de Beatrixlaan inrijdt. De Bosmansweg is gedeeltelijk afgesloten.

Speaker
Als speaker van de Unicef Kids Run zal Henk Borgmeijer optreden. Hij zal op zijn eigen, unieke wijze verslag doen van deze sponsorloop en elk kind enthousiast maken om zoveel mogelijk rondjes te lopen.
Voor de overige afstanden zal Herman Weening de speaker zijn. Met zijn vakmanschap, kennis van zaken en enthousiasme zal hij elke deelnemer naar de eindstreep praten.

Tijdregistratie
De Oranjeloop werkt met het IPICO Sports tijdregistratiesysteem van AV PEC. Het voordeel van dit systeem is de accurate tijdwaarneming en de mogelijkheid voor een razendsnelle verwerking van de tijden. Het is een internationaal gebruikt systeem, onder andere gebruikt bij de marathons van London en Tokyo. De uitslagen worden gepubliceerd op www.uitslagen.nl.
De chip wordt d.m.v. een tiewrap aan de veters bevestigd. Er kan niet met eigen chip gelopen worden. Na de wedstrijd dient de chip weer ingeleverd te worden. Voor een verloren chip wordt € 5,00 in rekening gebracht.

Prijzen
Voor de jeugdafstanden zijn er ereprijzen voor de eerste 3 jongens en meisjes en een taart voor de snelste jongen en het snelste meisje uit Nieuwleusen. Voor de 5 km en 10 km zijn aantrekkelijke (geld)prijzen beschikbaar gesteld:

 5 km 1e 2e 3e   10 km 1e 2e 3e
Mannen € 50,00 € 25,00 € 15,00   Mannen € 65,00 € 25,00 € 15,00
Mannen 40 € 50,00 € 25,00 € 15,00   Mannen 40 € 65,00 € 25,00 € 15,00
Mannen 50 € 50,00 € 25,00 € 15,00   Mannen 50 € 65,00 € 25,00 € 15,00
Dames € 50,00 € 25,00 € 15,00   Dames € 65,00 € 25,00 € 15,00
Dames 35 € 50,00 € 25,00 € 15,00   Dames 35 € 65,00 € 25,00 € 15,00

Ook zijn er dit jaar speciale prijzen voor de eerste Nieuwleusense dame en heer op zowel de 5 km als de 10 km. Daarnaast zijn er extra premies beschikbaar van € 100,00 voor het verbeteren van het parcoursrecord bij de 5 en 10 km voor zowel heren als dames. De prijsuitreiking is z.s.m. na afloop van de diverse afstanden. De prijswinnaars dienen zelf hun prijs af te halen (prijzen worden niet nagestuurd). Elke deelnemer ontvangt een fraaie herinnering. 

Parcoursrecords

afstand heren tijd jaar dames tijd jaar
1 mijl Bas de Jong 5.45 2013 Minke Nijhuis 5.24 2014
2 mijl Bas de Jong 10.46 2014 Eline Zomer 12.49 2015
5 km Henk Bakker 15.54 2013 Anouk Lindenholz 18.25 2015
10 km Gerold Hartger 32.51 2014 Saffira Kiewiet 38.31 2015

Clinics
De clinics die wij georganiseerd hebben voor beginnende hardlopers waren een groot succes. Ruim 30 fanatiekelingen hebben 10 weken getraind voor de 5 km van de Oranjeloop. Voor de snelste clinicers bij de Oranjeloop is een prijs beschikbaar gesteld.

Verzorging
Langs het parcours zijn meerdere water-/sponsposten en bij de finish ontvangt iedereen een flesje sportdrank.

Balans Fysiotherapie & Fitness aanwezig bij de Oranjeloop
Bent u aan het trainen voor de Oranjeloop? En heeft u klachten of blessures? Kom dan deze week nog langs bij Balans in Dalfsen, Nieuwleusen of Ommen, de intake is gratis! Ook als u na afloop belemmeringen ondervindt naar aanleiding van de loop, kunt u tot 4 oktober voor een gratis intake bij ons terecht. Tevens zijn wij een uur voor en een uur na de loop aanwezig voor blessurebehandeling en advies, tevens masseren wij gratis uw kuiten!

Extra informatie
Uw deelname aan dit evenement geschiedt op eigen verantwoordelijkheid en risico. De organisatie vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid. Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u een mailtje sturen aan: .

Hoofdsponsor 1 mijl Jeugdrun
vacant
Hoofdsponsor 2 mijl Jeugdrun

Schagen Infra BV maakt onderdeel uit van de Schagen Groep. Een groep bedrijven, welke opereert vanuit Hasselt (Ov.) met wegenbouw, projectontwikkeling, handel en productie én vanuit 't Harde met het Bouwbedrijf Salverda BV (bouw en betonreparaties)

De hoofdvestiging van Schagen Infra BV is in Hasselt, terwijl er nevenvestigingen zijn in Hoogeveen en Swifterbant. In Hasselt is naast het hoofdkantoor van Schagen ook de asfaltcentrale (MIO BV), de betoncentrale (BCH BV) en de materieeldienst gevestigd.

Schagen Infra BV is als wegenbouwbedrijf al bijna 60 jaar actief in Noordoost Nederland. Het werkgebied strekt zich uit over de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland.

Hoofdsponsor 5 km Run
GAP International Pipeline Projects BV (GAP IPP) is een technisch dienstverlener in de pijpleiding industrie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nieuwleusen. In Halsteren is een tweede kantoor gevestigd. GAP IPP GAP IPP is een van de marktleiders op het gebied van het opspannen van bout- en flensverbindingen. GAP IPP is een dynamisch, flexibel en solide bedrijf, die 24/7 voor haar klanten klaar staat. Nu, bijna 20 jaar na de oprichting, maakt GAP IPP in Nederland en omringende landen veel flens- en boutverbindingen vast (en los) met behulp van bolttensioning en torque. Met de jarenlange ervaring en opgebouwde kennis hebben we een visie ontwikkeld ten aanzien van het vastmaken en -houden van bout- en flensverbindingen.

Voor een veilige flensverbinding is een gedegen flensontwerp, een vakkundige voormontage en de juiste spanning in de bouten essentieel. De spanningen in de bouten leveren de benodigde pakkingdruk voor een dichte en veilige flensverbinding. Kern van ons werk is het gecontroleerd opspannen van de bouten tot de vereiste voorspanning.

Door meer aandacht voor externe veiligheid en milieu zal de vraag naar veilige flensverbindingen voortdurend toenemen. Hierdoor zal de vraag naar Flens Management over de levensduur van flensverbindingen sterk toenemen.

GAP International Pipeline Projects staat voor kennis, vakmanschap, kwaliteit en veiligheid en wil toonaangevend en marktleider zijn in opspanmethodes en boutcontrole technieken voor veilige flensverbindingen.

Hoofdsponsor 10 km Run
Als u een bed, slaapkamerinrichting of een kinderkamer wilt aanschaffen, gaat u niet over een nacht ijs. U brengt immers een groot deel van uw leven in bed door. Niet alleen voor uw nachtrust en comfort zoekt u kwaliteit en duurzaamheid, maar ook voor uw gezondheid zoekt u het beste. Een bezoek aan Bos Bedden is dan ook een goed begin. Bij Bos Bedden vindt u een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsbedden en alles wat daar bij hoort. Met ruim 30 jaar ervaring en 3000 m showroom staan wij bol van ervaring en aanbod op beddengebied. Profiteer daarvan als u een bed wilt aanschaffen. U krijgt van ons een eerlijk en deskundig advies. Bos Bedden is eenvoudig te bereiken en parkeren is geen enkel probleem. Bovendien stopt er een bus voor de deur. Onze showroom is bijzonder rolstoelvriendelijk ingericht en de diverse afdelingen zijn met de lift goed te bereiken. Wij maken graag tijd voor u!

 

De Oranjeloop wordt mede mogelijk gemaakt door: