Hoofdsponsor AG '85:

Winterrun

Op zaterdag 16 maart 2024 organiseert Bos Bedden Loopgroep AG '85 samen met STG De Eendracht Genemuiden de Winterrun in Genemuiden.

Programma

Tijd      Afstand Categorieën   Inschrijfgeld
13.00 1,5 kilometer jongens en meisjes 5-6 jaar en 7-8 jaar  gratis
13.30 2,5 en 5 kilometer jongens en meisjes 7-10 jaar en 11-14 jaar  gratis
14.15 10 kilometer mannen en vrouwen vanaf 15 jaar  € 5,-
14.20 5 kilometer mannen en vrouwen vanaf 15 jaar  € 5,-


Inschrijven
Klik hier om je in te schrijven. De inschrijving sluit op 15 maart 2024 om 23.59 uur. LET OP: Na-inschrijving op de dag zelf is zeer beperkt!!

Parcours
De deelnemers aan de 1,5 kilometer lopen 1 ronde (skeelerbaan – kinderboerderij – skeelerbaan). De andere afstanden gaan over een ronde van 2,5 kilometer (ijsbaan - kinderboerderij – Lus – bruggetje over – terug naar ijsbaan). De finish van alle afstanden vinden plaats op de skeelerbaan.

Langs de route staan diverse vrijwilligers (te herkennen aan een geel hesje) om de deelnemers de juiste weg te wijzen.

Adres
Koppel 3, Genemuiden.

Parkeren
Ben je in de gelegenheid kom dan op de fiets! Zet je fiets dan naast de camperplek. Hier is een speciaal vak voor de fietsen ingericht.

Kom je met de auto probeer dan te carpoolen. Parkeren met de auto kan bij de HHG in Genemuiden (Adres: Bereklauw 1). Je loopt vanaf de parkeerplaats in 300 meter naar het start-finish terrein. Om overlast in de buurt te voorkomen verzoeken we je dringend om de instructies van de parkeerwachters op te volgen.

Tijdregistratie
De Winterrun werkt met het IPICO Sports tijdregistratiesysteem. Het voordeel van dit systeem is de accurate tijdwaarneming en de mogelijkheid voor een razendsnelle verwerking van de tijden. Het is een internationaal gebruikt systeem, onder andere gebruikt bij de marathons van London en Tokyo. De uitslagen worden gepubliceerd op www.uitslagen.nl.
De chip wordt d.m.v. een tiewrap aan de veters bevestigd. Er kan niet met eigen chip gelopen worden. Na de wedstrijd dient de chip weer ingeleverd te worden. Voor een verloren chip wordt € 5,00 in rekening gebracht.

Prijzen
Voor elke afstand zijn er bekers voor de eerste 3 in de diverse leeftijdscategorieën. Elke deelnemer ontvangt een fraai aandenken. De prijsuitreiking is om 15.30 uur in de kantine. Elke deelnemer kan daar ook een gratis frikandel ophalen.

Extra informatie
Uw deelname aan dit evenement geschiedt op eigen verantwoordelijkheid en risico. De organisatie vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid. Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u een mailtje sturen aan: info@ag85.nl.